Hasan ERTUĞRUL - Okul Müdürü

1968 yılında Trabzon ili Çarşıbaşı İlçesinde doğdu.  İlk-Orta-Lise öğrenimini Çarşıbaşı’nda tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Yüksek Okulundan 1986 yılında mezun olarak Hakkari İli Beytüşşebap İlçesi (şimdi Şırnak’a bağlı) Mezraa Köyünde öğretmenliğe başladı.

1989-1990 yılları arasında Hakkari ili Merkez RAM Kurucu Müdürlüğü ve Hakkari Merkez Öğretmenevi Müdürlüğü görevlerini birlikte yürüttü. 1991 yılında Ankara İli Polatlı İlçesi Eskikarsak Köyü öğretmenliğine atandı. 1992 yılında Ankara ili Keçiören İlçesi Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okuluna atandı ve aynı yıl içinde bu okulda Müdür Yardımcısı oldu. 2005 yılında Keçiören Osmangazi İlköğretim Okulu Müdürü olarak göreve başladı.2010 yılında Hüseyin Güllüoğlu Ortaokulu müdürü olarak başladığı göevini 25 Eylül 2014 tarihine kadar sürdürdü. 25 Eylül tarihinde başladığı Kalaba İlkokulu Müdürlüğü görevini 19 Ekim 2018 tarihinde Keçiören Memet Akif İlkokulu müdürü olarak başladığı tarihe kadar sürdürdü. Halen bu görevi yürütmektedir.

Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans mezunudur.

| Son Güncelleme | Ocak 2019 |